Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima veste buna este legata de tranzitul planetei Marte prin semnul lor natal incepand cu seara zilei de 31 martie, ceea ce va reprezenta pentru acesti nativi un prilej de cuplare la energiile Pamantului, la propriu si la figurat.

De aceea ar trebui luate in serios si, evident, in calcul, toate terapiile care au o legatura cu Pamantul (inclusiv terapiile cu argila). In al doilea rand, ar trebui luate in calcul toate tipurile de energizare a organismului printr-o alimentație bazata pe tot ceea ce se recolteaza direct din pamant (mai puțin, sau deloc, pentru moment, fructe).

In felul acesta, organismul acumuleaza si asimileaza acele elemente necesare vieții ce provin din pamant. Pe termen mediu, acest tranzit le va conferi energie, putere de munca, chef de viața, implicare in activitațile practice, determinare si hotarare.

Planetele din Berbec, respectiv din casa a XII-a, nu sunt lucrul cel mai bun al momentului, ele continuand sa lucreze energic, intens si obositor pe sistemul nervos, pe activitatea cerebrala, supunand la stres organele localizate in zona capului.

De aici si o serie de consecințe in plan fizic cu aer de suferința sau afecțiune minora: migrene, tulburari de vedere, tulburari de exprimare sau vorbire, tulburari de memorie, reacții superficiale asociate cu gresita ințelegere a unui mesaj verbal sau scris ori chiar cu neințelegerea lui, reacții organice ciudate, comportament agresiv, enervari frecvente, surescitare. Buna ramane, pe parcursul intregii saptamani viitoare prezența planetei Venus, guvernatorul lor astral care, din casa I, unde se afla in tranzit, poate tempera sau compensa, cat de cat aceste impulsuri.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: