Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 27 – 03 Iulie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 03 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 27 – 03 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ganduri legate de bani, castig, bun plasament al unei economii, obtinerea unor avantaje prin speculatii de mai mica sau mai mare anvergura. Casa schimbului de idei, a comunicarii si scolaritatii beneficiaza de un motor puternic (Soare si Marte) dar riscul este de functionare la o turatie mare, obositoare si costisitoare.

Luna Plina accentueaza aceasta “hiperfunctie” astrala, incarcand casa a III-a despre care vorbim cu prea multe impulsuri si, implicit, cu prea multe dorinte si tendinte care il hartuiesc pe nativul din Taur. Sunt avantajate drumurile legate de “o”apa sau pe apa precum si o serie de deplasari al caror rost este sa permita reluarea legaturilor de familie cu rude care traiesc departe de nativi, de a incropi o forma de comunicare cu acestia sau de a revedea pur si simplu locurile natale.

Contextul astral este bun doar pentru mica scolaritate in cazul unor examene, mai ales in ipostaza sustinerii unor probe in scris sau care solicita memoria din plin. Probele orale sunt oarecum viciate de inhibitie, trac, timiditate etc. Pentru adulti aceste ipostaze nu functioneaza. Pentru acestia din urma insa, se ridica, cu o importanta majora, o chestiune de profesie, de meserie care pare sa intre intr-un con de nemultumire, indoiala sau chiar criza.

Multi dintre cei nemultumiti sau dezamagiti de ceea ce le ofera actuala identitate profesionala abordeaza barbateste ideea schimbarii locului de munca dar mai ales al nivelului de performanta si raspundere, in dorinta de a se afirma sau de a se pune pe sine, mai bine, in valoare.

Bune, chestiunile de familie, domestice sau gospodaresti intre 29 iunie – 3 iulie. Delicate, toate relatiile parteneriale intre 27 – 29 iunie. Atentie la manevrele femeilor invidioase sau geloase.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...