Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, se manifesta tot felul de ipostaze de viata curenta in care banii joaca un rol important. Nota generala este de plati urgente sau de blocaj financiar personal. Predispozitia astrala nu se risipeste o data cu ziua de 27 mai pentru ca ansamblul tendintelor astrale se indreapta spre un al doilea moment delicat, cel configurat in ziua de 2 si 3 iunie cand pot aparea necazuri sau agravari ale unei situatii mai vechi ce nu a putut fi rezolvata.

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, blocaj ideatic care se poate manifesta in planul dialogului obisnuit, ceea ce nu ar fi foarte grav, dar care, daca se va manifesta in contextul unor etape de viata importante (examene, teste, verificari, participarea la concursuri) le poate influenta forma mentala si capacitatea de exprimare convingatoare. Alteori, acest joc intre provocare/mobilizare/decizie poate fi tulburat de criterii difuze, vagi, mai greu de constientizat: frica de o anume ipostaza, amintiri din trecut care le restrang curajul si libertatea de actiune, avertismentele si atentionarile unor cunostinte ori chiar dezvaluiri care nu pot fi invocate in mod deschis dar care il pot inhiba pe nativ, spre uimirea celor din jur care nu vor intelege de ce acesta nu reactioneaza corespunzator.

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, energia Taurilor se va indrepta spre chestiunile de familie, pe care vor avea ambitia sa le “puna in ordine” pentru a-si dovedi lor si celor din preajma cat de capabili sunt ei. Micile mandrii si orgolii consumate in familie, dorinta de a-i controla pe cei apropiati si de a-i dirija vor lua, de multe ori, aspectul impunerii vointei personale.

Intre 31 mai, dupa ora 19:16 si 2 iunie, parintii vor dedica mai mult timp copiilor dar, in egala masura, vor incerca sa-i controleze atent. Uneori, vor reusi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...