Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Unora dintre acesti nativi li se cam termina resursele pentru viziuni globale, probleme de constiinta, disecare a teoriilor, ideologiilor sau chestiunilor majore. Unii au s-au dedicat acestor preocupari superioare si li s-a cam “taiat” de aceste preocupari, altii, pe fondul unei suprasolicitari astrale, motivate de tranzitul planetei Saturn in Scorpion, in opozitie cu Soarele lor natal, au ajuns la concluzia ca au pierdut timpul, drept care se dedica unor activitati practice.

Pragmatismul este la loc de cinste pentru ca, in aceasta perioada, li se pare singura cale de a se realiza sau afirma. Intr-un fel nu gresesc, doar ca au tendinta sa absolutizeze aceasta atitudine fata de o lume a valorilor mai complexa si mai subtila, decat cea strict materiala.

Pe 31 decembrie 2014 si 1 ianuarie 2015, in masura in care ajung niste zvonuri la urechile lor sau, in masura in care, fata in fata cu o anume realitate, ei trag concluzii alarmante, s-ar putea ca, in paralel cu un mod de viata specific acestor zilele de sarbatoare, sufletul lor sa se captuseasca cu o indarjire, cu nemultumire sau cu planuri pentru o revansa, una majora, inteleasa mai mult ca o razbunare decat ca un succes personal.

Relatiile cu prietenii sunt macinate de jocul dublu al interesului fata de cunoscuti si de concluziile trase in urma unor descoperiri care zdruncina atat increderea in acestia cat si perspectiva unei viitoare conlucrari. Migrene si iritare pe 28 dupa-amiaza si ulterior, pe 29 si 30 decembrie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...