Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 27 septembrie, este posibil ca, o serie de persoane nascute in aceasta zodie, sa faca un efort de “socializare”. Desi nu ii impinge dorinta de a face noi cunostinte, de a face vizite, de a participa la actiuni organizate in mediul in care sunt prezenti, deseori, ca o consecinta a afilierii lor la organisme, institutii sau grupuri de interes, totusi, vor ceda, acceptand sa-si piarda timpul.

Uneori, ei pot participa la aceste actiuni din dorinta de a observa, de a afla ceva, de a lua pulsul evenimentelor ce uneste si motiveaza respectivul grup, in vederea unei schimbari de atitudine pe care intentioneaza sa o afiseze. Spiritul practic ii impinge pe unii sa gandeasca in sinea lor sau, mai rau, sa rosteasca cu voce tare: “eu ce castig din relatia asta?!” Dinamica proasta in plan afectiv.

Un soi de indiferenta sau de plictis se abate in relatiile sufletesti ale unor Tauri. In schimb, pe 28 si 29 septembrie sunt destule motive ca ei sa dea in clocot. Nemultumirile mai vechi renasc, se intrepatrund, creand substratul unor momente de revolta si de recalibrare fata de oameni si evenimente, care vor fi cu atat mai drastice cu cat la mijloc este implicat factorul “munca”(loc de munca, activitate profesionala, sarcini de serviciu, salarizare, raporturi ierarhice etc.).

Daca faza de Luna Plina din 28 septembrie va fi responsabila de fluctuatiile starii lor de spirit, prin reflex, tot ea va determina si fluctuatiile starii de sanatate. Intre 30 septembrie si 1 octombrie, Luna, in tranzit prin semnul lor, le va permite sa se calmeze.

Isi regasesc echilibrul interior si nu se mai lasa prada exceselor. Pe 2 octombrie sunt preocupati de bani si discuta despre ei cu persoane de a caror decizie, in cadrul unei institutii, depinde un venit, un castig sau un beneficiu concret.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...