Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 26-02 Decembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-02 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 26-02 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, s-ar putea vorbi de o noapte agitata pe fondul unei stari generale de sanatate usor modificata (dureri de cap, stare de nervozitate). Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, premizele parteneriale nu sunt incurajatoare: certuri, despartiri intre soti, separari ale nativului de un grup de colaboratori sau asociati, surprize neplacute sau constatari care amplifica latura negativa a unui conflict cu conotatii juridice (ancheta, cercetare, proces).

In nici un caz nu este indicat sa se semneze contacte sau sa se parafeze intelegeri: acestea vor dura putin timp, ar fi viciate de intentii necurate sau ar purta germenele unor pericole ce nu pot fi intuite pentru moment. Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, relatiile bazate pe interese si avantaje materiale vor cunoaste o perioada de schimbare.

Este segmentul astral unde se va produce faza de Luna Noua care le-ar putea aduce nativilor o modificare substantiala, in special de natura juridica, la nivelul demersurilor facute de ei sau care, pentru a se putea concretiza, vor avea nevoie de o modificare. Unora, schimbarea aceasta le-ar putea fi favorabila, altora insa le-ar putea impune constrangeri sau somatii de aliniere la o conduita, un cadru legal, un context juridic, etc.

Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, sunt posibile consolidari intr-un plan al constiintei personale, al intereselor sau al acelor motivatii esentiale care vor sta la baza deciziilor viitoare.

Din 2 decembrie, se vor contura aspecte legate de locul de munca, de profilul activitatii zilnice, curente sau de felul in care nativii isi vor exercita atributiile ceea ce poate insemna, de la caz la caz, revizuirea unui statut, reformularea de pozitii prin reglementari administrative, juridice ori impunerea unor conditii externe.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...