Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 august dimineata, atitudine circumspecta, prudenta a nativilor in fata unor zvonuri sau comentarii care pot starni ingrijorare cu privire la viitorul lor loc de munca; efort de luciditate si ratiune. Venus va intra in zodia Leului si le va intensifica preocuparile pentru casa, ambient, confort, aspect locativ si buna functionare a gospodariei. In alte cazuri, unora, le poate scoate in cale o locuinta frumoasa, asa cum isi doresc, in care sa se mute sau pe care sa o cumpere, mai ales ca, din 31 august, acestui context astral, i se va adauga influxul planetei Mercur care, retrograd, va reveni in casa a IV-a, punandu-i in situatia de a reevalua o ofera la care renuntasera sau careia nu-i observasera toate calitatile.

Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, etapa dificila din cauza Patratului Mistic pe semne Fixe, care se realizeaza in acest rastimp pe casele I, IV, VII si X, si care ii pune in dificultate pe nativi prin numeroasele controverse si ostilitati ori prin sentimentele exacerbate, necenzurate ale Taurilor ori de cate ori va fi vorba de o chestiune materiala sau de un interes personal.

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, se pot relua, intr-un context de viata diferit de predispozitia momentului spre confort si bunastare familiala, o serie de proiecte ambitioase ori se poate acutiza lupta pentru apararea averii, amenintate, uneori, de partaje, succesiuni, procese, litigii sau consecintele ale unor gesturi mai putin intelepte facute in trecut (imprumuturi la banci si la persoane private, investitii defectuoase).

Intre 31 august, dupa ora 10:19′, si 1 septembrie, interes pentru chestiunile ce tin de constiinta si care, acum, trebuie limpezite (simpatii, adeziuni la o idee, la un grup, afilieri la demersuri publice) precum si cantarirea “la rece” a naturii unei relatii afective pe fondul unor posibile transformari personale importante.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...