Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 26 – 01 Noiembrie 2019


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 26 – 01 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 26 și 27 octombrie seara, muncă multă, efort fizic sau de adaptare la stres, relații de servicii încordate.

Disfuncții organice provocate de acutizarea unor suferințe care țin de o etapă relativ scurtă (câteva zile), impact asupra funcțiilor cerebrale ale unor disfuncții și maladii care fie nu mai răspund la tratamentul obișnuit, fie se vor intensifica pe fondul unor cauze externe (oboseală, tensiune nervoasă, stări de furie, frică, conflicte, examene, necazuri personale).

Între 27octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), relațiile parteneriale se vor încărca de stresul și de riscurile născute din acumularea mai multor factori externi: conflicte deschise, constatări care îl obligă pe nativ să-și schimbe părerea despre oameni și fapte, evidențierea unor nereguli pe fondul unor colaborări la care vor contribui și factorii astrali: influența Lunii, care, în dimineața zilei de 28 octombrie, se va afla în ipostaza de Lună Nouă în Scorpion, Luna Nouă însăși în opoziție la grad perfect cu Uranus în tranzit prin zodia Taurului, ceea ce va permite evoluții surprinzătoare ale evenimentelor, conflictelor, demersurilor și influența planetei Mercur, care, din 1 noiembrie, se va afla în mișcare aparent retrogradă, introducând îndoială, neîncredere, tendința de a rezilia niște contracte, de a renunța la angajamentele luate față de colaboratori sau parteneri.

Între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, posibile atenții, gesturi de amabilitate ori cadouri oferite unui nativ. Motive de mici satisfacții financiare venite în urma intrării în normalitate a unei chestiuni financiare.

Din 1 noiembrie, după ora 4:40, dorință de a renunța la unele credințe și convingeri care le vor apărea nativilor ca niște factori ce îi țin pe loc, în ciuda eforturilor lor de a progresa, de a evolua, de a se rupe de trecut.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...