Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In mare, perioada cuprinsa intre 26 decembrie 2015 si 1 ianuarie 2016 este relativ usor de suportat fiind feriti de tensiunile majore ale acestui context astral.

Pe 26 si 27 decembrie, pana la ora 13, Taurii pot fi tacuti, meditativi, rezervati, incercand, nu o data, sa-si lamureasca in forul interior un aspect de viata care-i “roade” de mai mult timp. Din dupa-amiaza zilei de 27 decembrie si, apoi, pe 28 si 29 decembrie, tendinta generala este de a se impune in familie ca un sef adevarat, scotand la iveala nebanuite resurse de mandrie si orgoliu.

Cei din jur nu se vor arata deranjati de faptul ca Taurul isi asuma tot felul de treburi de familie, lasandu-l sa actioneze cum doreste, dandu-i astfel satisfactia sa-si impuna punctul de vedere. Pe 30, 31 decembrie si 1 ianuarie (pana la ora 9 dimineata), nativii din Taur pot face o serie de gesturi cuvenite sau potrivite sa-si puna ordine in relatiile cu copiii, cu prietenii, cu unii apropiati, iar gesturile lor, fara a deborda de sentimentalism, dovedesc ca sunt niste diplomati abili, gestionand cu masura situatiile delicate.

Pe 30 decembrie, Venus, guvernatorul lor, va intra in Sagetator, in casa a VIII-a, facilitandu-le de acum in acolo o serie de mici avantaje materiale. Nu sunt excluse cadourile care fac placere si care exprima recunostinta sau admiratia cuiva fata de meritele lor.

Pentru unii, tot pe aceasta directie, acest gest frumos, placut care ii impresioneaza, poate sa vina din strainatate, de la o persoana particulara sau de la o institutie. Restul zilei de 1 ianuarie ii pune situatia de a se odihni sau reface dupa osteneala fireasca a ultimelor zile.

Raman de actualitate, pentru unii nativi aflati la varsta matura, disensiunile legate de munca, activitatea curenta, provocate sau alimentate de o categorica divergenta de opinii si interese opuse cu ale colegilor/partenerilor, superiorilor. Numai ca identificarea problemelor nu este suficienta de unde si sentimentul de presiune morala care se exercita asupra lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...