Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 25-31 Martie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 25-31 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 martie, pana la pranz, Taurii ar putea trai ipostaze publice care sa le provoace surprize.

Intre 25 martie, dupa ora 13:07′ si 27 martie dupa-amiaza, nativii vor manifesta tendinta de a se intalni cu prietenii si apropiatii in preajma carora se simt bine sau cu care au gusturi si inclinatii similare.

Intre 27 martie, dupa ora 17:11′, si 29 martie dupa-amiaza, universul interior al Taurilor va fi modificat de tranzitele intense ale numeroaselor planete ce traverseaza casa a XII-a a cerului lor astral. Pe acest fond rascolit de framantari si ganduri contradictorii, se pot produce insomnii, migrene, stari de nervozitate accentuata ori de neliniste. Enervarile pot avea insa si o cauza concreta, provenind de la conflictele ce se deruleaza la locul de munca ori de la reorganizarile si evenimentele ce tin de aplicarea unor masuri legale ce modifica stilul de munca de pana acum ori raporturile ierarhice. Stirile colportate, premizele lansate de actele normative puse in discutie, dezbaterile pe marginea unor modificari esentiale cu privire la statutul personalului ori al institutiei unde isi desfasoara activitatea sunt motive intemeiate pentru ca Taurii sa se ingrijoreze. Si in planul sanatatii se pot produce disfunctii (circulatie cerebrala defectuoasa, tulburari de gandire, dezechilibru al functiilor renale) provocate de stresul astral indus de faza Lunii Noi care va avea loc in zorii zilei de 28 martie in Berbec (zodie ce priveste, fiziologia organelor localizate la cap).

Intre 29 martie, dupa ora 18:48′, si seara zilei de 31 martie, calmare brusca, posibilitatea de a se detasa de factorii care i-au nelinistit pana atunci, efort de a se purta rational si eficient.

Pe 31 martie, dupa ora 19:41′, intentia de a comunica cu cineva in vederea rezolvarii unei probleme banesti sau salariale. Mercur va intra, in seara zilei de 31 martie, in zodia Taurului, pozitie din care va accentua pragmatismul si interesul personal.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...