Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, vreme a surprizelor si a ipostazelor ciudate care se pot petrece “in vazul lumii”.

Pe 26 februarie, casa relatiilor de prietenie si a proiectelor comune bazate pe afinitati elective va fi marcata de faza Lunii Noi in Pesti care se va produce in acea zi, concomitent cu o eclipsa de Soare, ceea ce ar putea determina schimbari: aparitia unor noi cunostinte, relatii noi, de simpatie, cu persoane din cercul lor de afini, prin intermediul sau cu ajutorul carora, unele vise sau idealuri se pot materializa. Pe 26 februarie, tot in sectorul prietenilor, va intra Mercur care va da conversatiilor si intalnirilor o nuanta placuta, de comuniune sufleteasca, de armonie si intelegere.

Intre 26 februarie (dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, Luna va contribui la senzatia de “fratie spirituala” si de dialog bazat pe intelegerea din priviri. Unii Tauri pot intalni persoane speciale care sa joace, de acum inainte, un rol important in viata lor, in ipostaza de model uman, profesional si de sprijin moral.

Intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, rastimp marcat de rascoliri interioare, de neliniste, de nemultumiri traite difuz, fara o cauza precisa. Mania lor ar putea fi provocata de masurile de natura administrativa sau financiara, cu caracter general sau indreptate strict impotriva lor, care au fost luate sau care urmeaza sa fie puse in aplicare, la locul de munca si pe care ei le percep ca o nedreptate sau un abuz. Pe acest fond surescitat, sunt posibile tulburari ale circulatiei cerebrale, dureri de cap, tulburari de vedere, insomnie, nervozitate. Nota generala a saptamanii va fi data de conflictele cu cauze si motivatii necunoscute: “lupta cu morile de vant”.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, efort de calmare a spiritului, de temperare a reactiilor si de pastrare a calmului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...