Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nativii vor fi in continuare in forma fizica, poate chiar in mare forma , ceea ce le va permite sa faca eforturi deosebite pentru a rezolva multe probleme: unele ramase nerezolvate in trecut, altele curente, ce tin de prezent, si, in sfarsit, pot aborda aspecte de viata personala ce privesc viitorul.

Rezolva, alearga, se zbat, proiecteaza, planuiesc, pregatesc este o perioada fructuoasa, plina de eficienta care le da satisfactie si incredere in propriile puteri. Rezista atat la efortul fizic cat si la munca sub presiunea momentului sau a unor termene apropiate, fac fata la tensiunea nervoasa, dand dovada de calm, rabdare si metoda. Din 1 mai vor avea parte de beneficiile, la propriu si la figurat, ale tranzitului planetei Mercur prin semnul lui predilect, Gemenii, in casa castigurilor banesti.

E de banuit ca acest tranzit le va inlesni atat discutiile cu privire la bani cat si castigurile propriu-zise rezultate din desfasurarea unei activitati profesionale. Un motiv de bucurie sau de speranta cu privire la posibilitatea unei echilibrari in acest sector de viata sa se intrevada din seara zilei de 30 aprilie pana pe 2 mai.

Totusi unele aspecte astrale nu exclud ipoteza dorintei unora dintre acesti nativi de a forta nota, de a insista. Exces de autoritate manifestat in familie, dar si nevoia pentru unii urgenta de a interveni si a face dreptate sau de a restabili echilibrul necesar acolo unde relatiile dintre rude au fost alterate. Relatiile afective nu functioneaza armonic mai ales pentru cei tineri sau cu chef de aventura. Zile proaste pentru femei care pot face alegeri neindicate pe 28, 29 si 30 aprilie. Restul saptamanii nu pune probleme deosebite.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...