Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 25-01 Iulie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-01 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 25-01 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), dorinta de a se vedea cu prietenii, de a stabili relatii armonice, de a atenua asperitatile. In plan afectiv, in constiinta unora, se poate produce o ruptura intre ceea ce cred, ceea ce constata si ceea ce doresc de la o persoana draga lor. De aici, un fel insistent de a relua vechile obsesii sau frustrari si de a le cantari. Risc de a se complica inutil in analize care nu duc la nimic bun. De acea, nu avantajele viitoare sau nemultumirile trecute trebuie sa-i preocupe ci valoarea si trainicia sentimentelor.

Intre 27 iunie si 29 iunie (pana la ora 13), unii Tauri pot “lua foc”. Multe ii vor supara, facandu-i sa se inflameze, de-a valma, pentru fleacuri sau motive importante.

Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), nativii vor face efortul de a intelege mai bine natura reala a unor ipostaze de viata sau directia pe care sa o abordeze. Interesul personal, avantajul material, stabilitatea viitoare vor fi elementele care vor domina gandurile si actiunile lor.

upa 1 iulie, s-ar putea revela detalii semnificative iar capacitatea lor de a se descurca in negocieri si parteneriate sa fie stavilita de reaprinderea unor tensiuni, rivalitati sau conflicte care vor dura pana spre 2 august 2016, dupa care, una dintre directii se va stinge in timp ce alte directii (sau consecintele lor), se pot prelungi pana spre 15 februarie 2017.

Pe 30 iunie, Mercur va intra in casa a III-a a comunicarii si a invatarii si va spori gradul de dificultate ori de cate ori se va pune problema prezentarii in public sau in fata unei comisii. Pe aceasta directie, ziua de 30 iunie este una cand ghinionul se instaleaza mai lesne, mai ales ca tranzitul favorizeaza tracul, sporeste emotiile, impinge spre teama, accentueaza nesiguranta, timiditate, inhibitie. Singurul avantaj al perioadei este capacitatea buna de memorizare si de reproducere. Atentie la drumuri, mai ales la cele legate de “Apa” sub orice forma (transport cu ambarcatiuni, de exemplu, sporturi nautice).

In dupa-amiaza zilei de 1 iulie, toate premizele baneste se lovesc de clauze juridice si legale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...