Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), capacitatea de a vorbi, de a se exprima, de a comunica a celor nascuti in acest semn zodiacal este redusa. Se poate vorbi chiar de o inhibitie a spontaneitatii. Daca, pana la un punct, lipsa chefului de a face conversatie a Taurilor nu este o stare de spirit periculoasa, incapacitatea de a se misca printre idei si concepte, imposibilitatea de a se exprima elegant, de a fi elocventi, de a impresiona ii poate costa atunci cand se vor prezenta in faza unei comisii care acorda note si calificative sau la un concurs in vederea obtinerii unui loc de munca, unde impresia generala, din punct de vedere profesional, va suferi de pe urma acestei tendinte. Deplasarile vor fi facute din obligatie, calatoriile scurte se vor desfasura greoi, cu piedici sau cu obstructii la tot pasul.

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, principalul obstacol in calea semnarii unui contract sau a ajungerii la o intelegere va pleca de la invidii, antipatii, rivalitatii sau dorinta unor fosti ori actuali parteneri de a se razbuna, de a le “plati” unora pentru fapte, situatii, vorbe si atitudini din trecutul comun. Aspect periculos pentru desfasurarea tuturor tipurilor de litigii, in plan personal, de grup sau pe fondul unui proces. Nu semnati contracte cu clauze vicioase sau, altfel spus, cautati punctele vulnerabile dintr-o intelegere fie ea oficiala sau doar verbala.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, predispozitie chitibusara fata de prieteni, copii sau persoanele dragi lor, caracterizata prin insistenta, accentul pus pe fleacuri, pe detalii, pe placerea de a descoperi greseli si vinovatii in comportamentul altora, placerea de a-i corecta si de a le face observatii.

In restul zilei de 30 septembrie (dupa ora 11), incercare de a instaura calmul in tot ce tine de munca: in relatiile cu colegii, cu sefii, etc.

Pe 27 septembrie, Marte va intra in casa instructiei superioare si a constiintei de sine.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...