Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 octombrie dimineata se vor manifesta tendinte contradictorii exprimate confuz sau ambiguu in privinta unor prieteni sau a unor relatii bazate pe sentimente comune.

Fata de unii,nativii vor avea tendinta sa “puna piciorul in prag” iar fata de altii se vor “muia”, se vor replia pentru a nu pune la incercare relatia insesi. Intre 25 octombrie (dupa ora 10) si 27 octombrie dimineata, problema lor importanta este capul, care ii poate durea, la propriu, inducandu-le stari de agitatie sau enervare excesiva, insomnii si tendinta de a lua decizii bruste, deloc inspirate provocate de vestile, informatiile, avertismentele sau atitudinile unor persoane (mai ales in legatura cu locul lor de munca) care ii vor “deranja”.

Intre 27 si 29 octombrie dimineata, Luna va strabate zodia Taurului si le va da mai multa rabdare si echilibru interior, permitandu-le sa analizeze, rational si/sau obiectiv, ceea ce se petrece in preajma lor. Din 29 octombrie (dupa ora 10) si pana in dimineata zilei de 31 octombrie, Taurii vor incerca solutii sau speculatii ce vizeaza un castig prin intermediul unei persoane, a unei institutii sau a unei activitati cu caracter oficial care se deruleaza in strainatate ori pe o directie in legatura cu “exteriorul”.

Luna Plina din 27 octombrie priveste casa I a personalitatii lor, marcandu-le existenta, pe o directie de viata, pentru o luna sau, pe termen lung, pentru un an. Atentie la degradarea unor relatii care se produc discret dar care macina un proiect, o colaborare, o convietuire.

In functie de varsta, unii pot avea, in preajma datei de 25 octombrie, noroc legat de o speculatie financiara, de o mai buna administrare a relatiilor dintre parinti si copii sau sansa de a face o cucerire ori de a stabiliza ceea ce, pana mai ieri, era doar o “aventura”.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...