Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

O latura buna a saptamanii viitoare provine de la conjunctia Soare/Venus, in Scorpion, in casa a VII-a a cerului lor astral, ceea ce le poate aduce victorie prin ascutimea mintii (voiam sa spun “viclenie”, dar…), dibacie sau strategii ce tin mai ales de experienta sociala.

O serie de detalii de viata parteneriala, in care sunt implicate persoanele legate de ei prin relatii contractuale, se pot rezolva la rece, cu oarecare distanta sau lipsa de scrupule, ori se vor manifesta ca o consecinta a unui scop urmarit cu luciditate pas cu pas. In unele cazuri, dorinta de razbunare, de revansa sau de demonstratie de forta nu trebuie exclusa.

Totusi nu trebuie fortata nota: chiar daca va incearca niste resentimente, nu dati frau liber tuturor planurilor care v-au trecut prin minte in noptile de insomnie si chin pe care vi le-au provocat aceia. Onoarea e mai presus de aceste impulsuri. Mercur va ofera informatiile necesare la locul de munca.

Marte se asaza, din 28 octombrie, in casa a IX-a a cerului dvs. astral: aduce maturizare celor tineri, rigoare si metoda celor maturi si ingrijorare sau insingurare celor in varsta. Pentru toti, indiferent de varsta, se va accentua problema responsabilitatii fata de sine.

Vor avea tendinta sa se oglindeasca frecvent in propria lor constiinta. Piedici, intarzieri, amanari sau interdictii (ori refuz, respingere), in cazul celor care vor sa plece din tara, mai ales in ipostaza “pedagogica”.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...