Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 24 martie, posibile informatii si consultari cu privire la o chestiune baneasca (in principal salariala).

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, Taurii nu vor fi prea vorbareti. Obositi, plictisiti, dezinteresati de conversatiile curente ori doar prudenti, ei nu se vor lansa in dialoguri consistente. Preocuparea lor se va indrepta spre un spor de cunoastere intr-o chestiune de mare interes pentru ei, pentru care invata, cerceteaza, studiaza, citesc. Deplasarile, daca nu vor putea fi anulate sau reprogramate, vor fi facute fara tragere de inima. Mercur va intra in miscare aparent retrograda pana pe 16 aprilie; plasat in casa a XII-a, a lucrurilor mai putin cunoscute, ascunse sau ignorate, el nu va furniza nativilor lamuririle necesare sau dorite de ei. In plus, alaturi de celelalte trei planete care traverseaza in prezent zodia Berbecului, el va accentua stresul interior, inducandu-le nativilor o stare de neliniste ca si cum, dintr-un moment intr-altul, ar urma sa (li) se intample ceva.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, iesiri autoritare manifestate in familie; rigiditate, sub pretextul principialitatii, in relatiile parteneriale de orice fel.

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, femeile vor simti nevoia de stabilitate afectiva; unele vor cauta sa primeasca asigurari cu privire la investitia lor afectiva. Pentru cei care desfasoara, va fi Moment potrivit pentru revizuirea unei etape de creatie artistica sau pentru o analiza lucida a activitatii interpretativa.

Din 30 martie, dupa ora 19:52′, discrete disfunctii organice provocate de dezechilibre organice, posibile migrene, puseuri de hipertensiune, disfunctii cerebrale de scurta durata. Persoanele mature pot fi nemultumite de felul defectuos in care se desfasoara activitatea lor profesionala impiedicata sau blocata de oameni, institutii si acte normative.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...