Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 27 si 28 ianuarie, nativii ar trebui sa se astepte la o serie de opozitii sau situatii critice nascute din constrangerile care se acumuleaza in jurul lor si care vor fi cu atat mai vizibile cu cat acestia au o pozitie de decizie sau o functie de conducere intr-o structura socio – profesionala.

Din fericire, marea majoritate a acestor stari de tensiune se limiteaza la conflicte verbale, la explicatii cerute, la imputari si acuzatii aduse dinlauntrul structurii unde activeaza sau chiar din afara. Li se pretind lucruri exagerate sau se fac remarci la adresa lor care in realitate nu au o justificare reala. Situatia se poate relua pe 30 ianuarie.

In destule cazuri este vorba de o situatie dificil de gestionat pentru ca ei trebuie sa raspunda pentru ceea ce au decis altii. Sfarsitul saptamanii accentueaza o tendinta astrala mai veche de ingratitudine manifestata fata de ei de catre tot felul de persoane, mai mult sau mai putin apropiate, care fac “piruete” morale sau manevre sociale in interesul lor si in dezavantajul nativului din Taur.

O cheltuiala tocmai pentru o astfel de persoana trebuie sa-o faca, chit ca nu au nici un chef nici sa cheltuiasca, nici sa-l cadoriseasca pe acela, dar sunt constransi de nevoia de a pastra aparentele sau de nu amplifica niste ostilitati ce plutesc in aer.

In plan public, intreaga saptamana este viciata de tranzitele astrale pentru tot ceea ce reprezinta discurs public, manifestare in fata unui auditoriu, declaratie sau exprimare verbala pe fondul unui conflict. Pe 29 ianuarie posibile preocupari banesti.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...