Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, rastimp nu tocmai favorabil pentru relatiile parteneriale de orice fel. Taurii nu vor fi niste persoane tocmai comode. Se vor face simtite, la tot pasul, impulsurile interioare produse de orgoliu, vanitate, mandrie si ambitie.

Firea lor, de multe ori pasnica si rabdatoare, va adopta ipostaza care-i face de temut in astrologie si anume furia abea stapanita, reactiile puternice, cu efect distructiv, care-si vor pune amprenta in plan conjugal, contractual sau public si profesional. Mai tarziu, vor regreta aceste reactii intempestive.

Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), in masura in care, unele persoane nascute in acest semn zodiacal, se vor afla in situatia de a perfecta acte prinvind o mostenire sau un beneficiu in posesia caruia trebuie intre, s-ar putea confrunta cu decalaje intre etapele firesti ale acestui demers legal cu unele „neputinte” (ei insisi, din varii motive, nu se vor putea prezenta in ziua sau la ora stabilita, absenteaza una dintre parti, institutia respectiva isi schimba programul sau introduce noi criterii de lucru, etc.).

Totusi, exista si un plan subtil, ascuns, care actioneaza fara stirea lor si care poate sa fie generat de persoane ce nutresc interese contrare nativilor si care opereaza astfel de sicane. Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, mentalul lor ar trebui sa intre intr-o faza de cristalizare a ideilor, de consolidare a idealurilor sau a planurilor superioare de viata.

Pentru unii, fundamentala va fi latura pedagogica, invatatura, perfectionarea profesionala prin studiu si acumulare de cunostinte, pentru altii, profitabile vor fi „lectiile de viata’’, intalnirile cu persoane speciale care vor reprezenta modele de viata. Indoielile, intrebarile interioare vor persista inca doua-trei saptamani dupa care Taurii se vor plasa pe o directie sanatoasa, corecta, utila lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...