Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, dimineata, discutii pe teme banesti, efort de a debloca o situatie financiara care intarzie sa se finalizeze. Taurii ar putea avea de dus o „munca de lamurire” cu persoane sau cu reprezentantii unor institutii care se opun cererilor formulate de nativ. Tracasari si oboseala provocata de agitatia din jurul unei chestiuni materiale.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, moment al rabdarii, al asumarii unor activitati care necesita atentie si recurs la memorie ori la procesele de invatare. Deplasari de scurta durata facute fara nici un chef sau impotriva dorintei nativilor (survin intr-un moment nepotrivit). Posibilitate de a intui ceea ce doreste sau intentioneaza un prieten ori un partener (de viata, de afaceri).

Intre 27 februarie, dupa ora 06:42′, si dimineata zilei de 1 martie, efort de a tine sub control activitatile curente care implica familia din care provin ori de a contracara initiativele unor rude care incurca si complica lucrurile prin initiativele neinspirate sau egoiste. Posibila reevaluare a statutului lor public, a stabilitatii socio-profesionale pe fondul zvonurilor, insinuarilor sau presimtirilor inconfortabile cu privire la unii parteneri.

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, nativii vor trebui sa depuna un efort de luciditate si obiectivitate pentru a intelege ce se petrece in preajma lor. Dinspre prieteni vor veni tot felul de provocari, unele aparent placute sau utile, altele inselatoare; in preajma zilei de 2 martie, cand va avea loc faza de Luna Plina in Fecioara, temandu-se ca, dusi de valul emotiilor si sentimentelor, ar putea lua decizii neinspirate, Taurii vor incerca sa nu-si „piarda capul” ori sa nu se piarda cu firea in conjuncturi incarcate de sentimente si emotie. In general, intreaga saptamana este indicata o reticenta cu privire la sfaturi pe care le primesc, mai ales in chestiuni juridice, procesuale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...