Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 23-29 Septembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, ambitiile si orgoliile vor dicta reactiile, deciziile si comportamentul nativilor in chestiuni contractuale si/sau parteneriale. Taurii vor dori sa-si ia revansa fata de cineva care i-a pus, candva, intr-o situatie incomoda.

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′ si seara zilei de 27 septembrie, trairile Taurilor vor fi determinate de niste circumstante care privesc interesele materiale care sunt, deocamdata, vulnerabile, din cauze litigioase. Se pot identifica noi motive de ingrijorare cu privire la statutul unor bunuri care risca sa fie pierdute din lipsa documentelor de proprietate sau din cauza unor revendicari dubioase. Uneori, nativii pot face descoperiri surprinzatoare cu privire la una sau la mai multe persoane care nu sunt de partea lor, le submineaza interesele sau care au creat circuite, in acte si/sau marturii vicioase, menite sa le sustraga, discret, un bun material, care sa le permita sa-si adjudece un avantaj financiar ori, macar, sa se “infrupte” din el.

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, dorinta de stabilizare in nazuinte, proiecte si planuri. Aspectul functioneaza mai intens in cazul celor tineri care incearca sa se realizeze in si prin activitati de creatie sau de valorificare a unui talent. Nota generala a saptamanii o va da excesul de raceala si obiectivitate pus pe viata sentimentala care este controlata de nativi pana la inhibarea ei. Soarele marcheaza casa sanatatii de fiecare zi, dandu-le vigoare, forta de munca si capacitate de echilibrare psiho-fizica. O atentie speciala trebuie acordata regimului muncii, supus unor transformari ce depasesc vointa nativilor si care pot genera schimbari, prea profunde si lezante, pentru ca Taurii sa le accepte resemnati, de unde si nota pronuntata de revolta si riposta categorica. Perioada buna pentru slefuirea unor produse din sfera creatiei artistice sau tehnice care presupun atentie pe detaliu si rabdare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...