Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 23-29 Noiembrie 2019


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 23-29 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 23 și 24 noiembrie dimineața, stare organică echilibrată, preocupări legate de eliminarea exceselor și a conflictelor la locul de muncă.

Între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, regimul dialogurilor cu diferiții parteneri va fi marcat de nesiguranță, bănuieli, neîncredere sau chiar de conflicte deschise, ca urmare a descoperirii unor nereguli comise sau a neadevărurilor rostite de un partener de viață ori de afaceri.

Riscul este mult mai important dacă aceste situații dezagreabile se vor petrece pe fondul unei anchete sau al unui proces (mărturii mincinoase, tăinuirea sau chiar substituirea unor probe). Nu încheiați contracte pe tema unei colaborări îndelungate sau pe subiecte importante pentru că ele vor conține vicii de redactare, de formă și de conținut, cu sau fără o intenție rea.

Între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, posibilă soluție avantajoasă din punct de vedere material, dezbateri succesorale, context marcat de Luna Nouă în Săgetător din 26 noiembrie, care poate să introducă un reper semnificativ în efortul lor de a reglementa pe cale legală dreptul de posesie asupra unui bun sau a unei sume de bani.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, etapă interesantă pe direcția consolidării unor proiecte de viață personală sau profesională, acceptarea unor opinii pe baza cărora nativii vor hotărî să se apropie de o persoană, o idee, o direcție de activism social care le va permite dezvoltarea personală în spațiul public, inițiativă destul de favorabilă pentru evoluția lor susținută de planeta Venus, care, din 26 noiembrie, va începe să traverseze, până pe 20 decembrie, zodia Capricornului. În preajma perioadei 28 – 29 noiembrie, aceste decizii pot fi motivate de evenimentele imprevizibile care îi pot convinge, grăbi sau constrânge să ia o astfel de decizie.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...