Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 23-29 Iulie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 23-29 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), se contureaza mai multe directii, resimtite cu o intensitate diferita: pe directia unor relatii de prietenie sau a unor relatii sociale mai apropiate pot apara avertismente cu privire la felul in care au actionat unii dintre acestia in detrimentul nativilor. Alteori, se pot contura invidii si gelozii destul de pronuntate astfel incat, dorinta de revansa a Taurilor, sa fie sporita si, uneori, chiar indreptatita. In sfarsit, unele iluzii se sting incet. In relatiile sentimentale s-ar putea ca, dorinta de a face curat” intr-o relatie sufleteasca sa fie prea insistent manifestata.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), Taurii se pot confrunta cu tot felul de stari (enervare, nelinistite, revolta) care, desi sunt de scurta durata, au darul de a-i stresa iar nivelul iritarii depinde de varsta si de starea de sanatate.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), se asterne echilibrul interior iar dorinta de stabilitate personala este evidenta. Fie se abtin sa cada prada provocarilor, fie acelea nu se ivesc in campul lor de actiune. Asta nu inseamna ca toate trairile sunt armonice pentru ca, pe casa parteneriatului se pot naste alte trairi si situatii din acest complex de imprejurari astrale sporite de cuadraturile celor trei planete care tranziteaza Leul, care controleaza casa familiei, a celor in varsta si a bunurilor pe care aceia, in nume propriu sau in devalmasie cu Taurii, le detin.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, se pot purta discutii legate de bani, castiguri sau implicari personale cu consecinte materiale pe directia colaborarii cu institutii si persoane din strainatate. 29 iulie – zi de posibila tensiune in casnicie, ca reflex al problemelor familiei din care provine unul dintre soti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...