Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 23 – 29 Ianuarie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 23 – 29 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prezenta Soarelui in casa a X-a si a plantei Marte in casa a VII-a sunt de natura sa radicalizeze o serie de evenimente din viata Taurilor. Acestia traiesc provocare dupa provocare fiind obligati sa reactioneze. Sau, altfel spus, fiindu-le greu – daca nu cumva imposibil – sa lase impresia ca nu inteleg despre ce e vorba si ca nu doresc sa se implice in evenimente. Din pacate, e vremea deciziilor si a replicilor.

Daca ziua de 23 ianuarie trece discret, ei refugiindu-se in tacere, in izolare sau in defensiva, intre 24 si 25 ianuarie viata lor capata intensitatea unor valvatai. Este si perioada Lunii Pline in Leu, care scoate in evidenta, fie si numai in plan personal, o chestiune de familie, de patrimoniu ce trebuie luata in calcul, in modul cel mai serios. Pentru unii, aceasta noua problema apare din senin, pentru altii insa, ea nu este decat reluarea unei faze anterioare.

In sfarsit, relatiile dintre planete mai indica, in aceasta perioada, nevoia de a rezolva o situatie personala cu ecou si miza familiala ori o chestiune de rang, functie, ipostaza publica, cu reflexe in viata personala.

Indiferent ce vor decide, cineva din preajma lor (parinti, rude mai in varsta, sot/sotie, partener de afaceri etc.) vor fi nemultumiti sau chiar se vor opune intentiilor manifestate de nativul din Taur.

Intre 26 – 28 ianuarie vor analiza relatiile cu copiii, cu o persoana draga lor sau cu prietenii si vor decide sa se retraga dintr-un proiect, formuland obiectii si observatii in functie de aspectele de viata care ii nemultumesc.

Sursa acestor schimbari de atitudine si reconsiderari a relatiilor sunt disfunctiile banesti. Pe 29 si 30 ianuarie, Taurii vor incerca sa se echilibreze fizic si psihic. Conduita lor va fi marcata de indiferenta, prudenta, detasare si grija pentru conservarea starii de sanatate sau a pastrarii echilibrului interior.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...