Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, posibile situatii care pun la incercare rezistenta si capacitatea Taurilor de a se abtine si de a controla un eveniment care priveste cariera lor.

Intre 23 decembrie, dupa ora16:42′, si noaptea de 26 decembrie, dorinta de a se relaxa alaturi de prieteni; alti nativi pot cauta caldura afectiva si comuniunea sufleteasca a unor persoane pe care le admira, in care au incredere si langa care se pot bucura de valori pe care le impartasesc impreuna. O nuanta de prietenie se poate strecura in relatiile de parteneriat sau de colaborare cu unele persoane cu care se regasesc pe aceiasi ” lungime de unda” si la care descopera un set de valori comune.

In dimineata zilei de 25 decembrie Venus va intra in Capricorn, in casa a IX-a, a constiintei superioare. Planeta micilor oportunitati va actiona, pentru doua-trei saptamani, alaturi de Soare, pe directia unor limpeziri interioare, a gasirii unor solutii la problemele majore de viata, la identificarea unor directii de consolidare si dezvoltare a pregatirii lor profesionale. In cazuri individuale, unii pot opta pentru o stabilire in afara tarii, pe termen lung sau definitiv, pe fondul implicarii lor in activitati solide, de durata ori dupa perioade de tatonare si incercare a diferitelor ipostaze de viata, dintre care, acum, pot alege cea mai convenabila varianta pentru ei.

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, frecvente motive de enervare, neliniste, agitatie. Posibile momente de revolta interioara care le provoaca insomnie.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, etapa a contradictiilor cu partenerii de viata. In general, Taurii vor dezvolta o atitudine rigida, autoritara in relatiile cu colegii de proiect, de afacere, cu partenerii de viata incercand sa-si impuna punctul de vedere si sa-i controleze pe aceia. Casa a VII-a va lansa provocari destabilizatoare carora nativii ar fi bine sa le limiteze efectele colaterale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...