Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 23-29 Aprilie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 23-29 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), se exercita, in proportii diferite, opozitiile pe care nativii le-au simtit pana acum indirect, ori de cate ori Luna le tranzita casa parteneriatului. Luna Plina din 22 aprilie a pus accentul pe unele dintre ele iar acestea incep, acum, sa fie percepute in adevarata lor lumina. Mai sensibile in fata acestui tranzit vor fi relatiile dintre soti, unde instinctele, dorintele sau sentimentele de gelozie sunt mai intense si poate mai justificate. Nemultumirea si dorinta de revansa cotropeste sufletul acestor nativi care vor pregati replici usturatoare pentru cei care le stau in drum.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, revin in atentia lor proiectele axate pe miza unui castig. Sunt vizate acele avantaje materiale, patrimoniale, sociale sau relationale care au ca substrat, sau conditie de realizare, o persoana din afara granitelor, o deplasare sau o institutie din afara tarii in care locuiesc.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, Taurii vor fi preocupati doar de propria lor persoana, de evolutia sau de bunul plasament al capacitatii de munca, drept pentru care, toata lumea din jur ii deranjeaza. Nativii pot lua distanta chiar si fata de persoanele dragi inimii lor, in dorinta de a nu se “incurca” si cu problemele acelora.

In restul zilei de 29 aprilie, mici nelinisti pe fondul evolutiei unei situatii legate de imaginea publica, de autoritatea pe care o exercita intr-un domeniu de activitate; perioada in care vor fi susceptibili si vor avea impresia ca totul ii vizeaza.

Din seara zilei de 29 aprilie, Mercur, aflat in tranzit prin zodia Taur, va intra in miscare aparent retrograda, pana pe 21 mai 2016, timp in care ii va obliga sa schimbe, din mers, solutiile practice de interes personal adoptate pana acum, tranzitul subliniind evaluarile gresite sau estimarile nerealiste, instaland o atitudine constructiva, de logica, masura si rezonabilitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...