Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata de 22 noiembrie este dificila din toate punctele de vedere. Fiecare va resimti acest disconfort astral in functie de locul pe harta cerului natal unde se aseaza Scorpionul sau, in general, in plan relational.

Dupa-amiaza aceleiasi zile, precum si urmatoarele doua (23/24), pot oferi oportunitati de a negocia un castig, un beneficiu sau posesiunea unui bun material. Uneori, sporul material tine de o activitate legata de strainatate.

Forfota, discutii, evenimente surpriza pe 27/28 noiembrie. Unele pot privi cariera, altele doar felul in care apare, in prim-plan, persoana lor. Simpatie manifestata de persoane cu statut oficial, ceea ce, fireste, ii va maguli. Nu trebuie insa exagerata importanta acestor dovezi de admiratie sau incredere.

Nativii isi pot consolida cunostintele dobandite in diferite forme de invatamant prin practica, ucenicie, specializari. Altii isi pot stabiliza prioritatea pe termen scurt legata de evolutia profesionala.

Sunt si persoane pentru care o serie de tranzite ale saptamanii viitoare functioneaza doar ca un motiv (sau un pretext?) pentru a justifica o serie de refuzuri, incapatanari sau rezistenta in fata nevoii de a opera o serie de schimbari in constiinta ori in crezul lor. Cramponare paguboasa. Pe 28 noiembrie pe unii nativi ii poate apuca brusc cheful de “a veni de hac” cuiva. Luna neagra va intra in casa a V-a a relatiilor sentimentale, dar si a relatiilor cu copiii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...