Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, fel de a vorbi marcat de emotie si subiectivism. Posibile deplasari legate de apa (rau, lac, fluviu, mare) efectuate cu prudenta sau chiar cu reticenta.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, dorinta de a face modificari si amenajari ale interiorului unui spatiu de locuit care sa-i reprezinte si sa le permita nativilor sa se laude cu rezultate obtinute; moment al vanitatii. Atitudine inflexibila fata de membrii de familie, opinii afirmate raspicat care nu suporta contrazicerea sau negocierea in chestiuni de avere, patrimoniu, stil de a locui si administra bunurile funciare si imobiliare.

Pe 23 iulie, la ora 12:45′, in acest sector astral, se va produce faza de Luna Noua in Leu care poate declansa un nou inceput: alta casa ori chiar intrarea intr-o noua familie ca efect al unei casatorii contractate de ei sau de o ruda apropiata lor.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, pragmatism desfasurat in planul creatiei artistice sau interpretative, modalitate de a se recrea al nativilor care se vor dedica unor preocupari concrete (reparatii, bricolaj, restaurare a unor obiecte, etc.). Pe 26 iulie, Mercur va intra in zodia Fecioarei si le va impune, un fel de a se purta si de a reactiona in relatiile sentimentale ce ar putea fi catalogat drept chitibusar. Atitudinea lor nu va fi critica ci una menita sa-i corijeze pe cei din preajma, din dorinta lor de perfectionism.

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie efort de a mentine echilibrul la locul de munca. Posibila ameliorare sau schimbare blanda a starii organice, tulburata in ultima vreme de nervozitate, suparare, furie, emotii intense. Tendinta de a se detasa de factorii de stres. Nota generala a saptamanii poate fi data de blocajele, intarzierile si piedicile ivite in calea obtinerii unui avantaj material (inlesnire, scutire, reducere, amanare, etc.).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...