Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 23 august, Soarele va intra in casa a V-a a cerului lor astral si acolo, cel putin in perioada analizata de noi, acum, creeaza premizele unor situatii bune, oneste sau de echilibrare a relatiilor afective. De speculat momentul unic, magic al conjunctiei Soare/Jupiter din 26-28 august pe toate directiile patronate de casa a V-a (aventuri, sentimente, creativitate, relatii cu copii).

Metaforic vorbind, focul pasiunii este inlocuit de focul sacru al caminului. Relatiile tumultuoase de pana mai ieri devin mai rationale dar si mai stabile. Nu o data, un criteriu pragmatic, opereaza schimbari de atitudine si de comportament chiar si in cele mai naravase cupluri necasatorite (inca). Se tempereaza si alte impulsuri cum ar fi dorinta de a castiga prin jocuri, speculatii, valorificare a unor ipostaze de moment avantajoase lor. Din 25 august, ei vor avea Luna Neagra pe casa muncii, a activitatilor retribuite.

Aceasta nu creeaza evenimente imediat cum se instaleaza in acest sector, dar ea poate da, intre 27 si 28 august, un indiciu despre o situatie care va merge prost la toamna, despre un context de munca ce se va altera sau va crea, in timp, probleme si necazuri. Totodata, de acum pana in mai 2016, Luna Neagra va marca casa sanatatii in diferite chipuri, pe care le vom analiza la timpul potrivit. O prima informatie, care pune pe ganduri, se poate produce la sfarsitul saptamanii (27/28 august).

Pe 22 august continua procesul mai vechi de denigrare sau de accentuare a conflictelor parteneriale. Intre 23 si 25 august se poate pune problema unor venituri pe o relatie cu strainatatea ce trebuie reglementate. Intre 25 august dupa-amiaza si 27 august dimineata, Taurii isi fac ganduri, planuri…Intre 27 si 28 august ei pot fi in centrul atentiei publice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...