Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, tendinta de a rezolva conflictele parteneriale prin tactici viclene, diplomatice sau a caror abilitate, chiar daca le aduce castig de cauza, sa nu fie “ortodoxe”. Exista riscul, ca, la randul lor, sa devina victima manipularii bazate pe tainuirea adevarului, deformarea realitatii, “fortarea mainii”. Atentie la marturiile false, la tradarea prin vorbe si fapte.

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, interes sau presiune exterioara, rezultata din cursul firesc al evenimentelor de a reglementa prin acte juridice statutul unui bun primit sau al unei mosteniri ori a unor favoruri materiale care provin de la institutii (sponsorizari, burse, scutiri de taxe).

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra in zodia Balantei si va dinamiza sectorul muncii de zi cu zi. Moment al implicarii, al efortului fizic sau intelectual. Șansa in rezolvarea unui chestiuni in neregula la locul de munca prin intermediul discutiilor lamuritoare sau gasirea unui loc de munca pentru cei fara plasament in acest moment.

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului si va accentua nemultumirile parteneriale.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, limite sau reticente mentale in fata noului, refuz de adaptare sau de modernizare a felului de a fi si de a gandi.

Pe 27 octombrie, dupa ora 15:49′, nativii s-ar putea confrunta cu situatii neprevazute, cu evenimente care sa-i oblige sa-si revizuiasca pozitia si sentimentele fata de partenerii de viata, de activitate sau fata de rivali si dusmani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...