Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nevoia de a se intalni cu prietenii in prezenta carora se simt bine, pe 21 noiembrie. Taurii doresc sa primeasca sfaturi sau macar sa beneficieze de un dialog care sa le ofere reperele necesare pentru o decizie pe care, in prezent, nu se simt pregatiti sa o ia. Zi a diplomatiei si cumsecadeniei fata de apropiati. Pe 22 si 23 noiembrie se anunta schimbari intr-o relatie de munca ceea ce-i scoate din sarite. Cineva se “suceste” cum se zice in popor. Discutii in contradictoriu, comportament ostil al unora fata de nativii din Taur care ii invinuiesc sau ii critica.

Pe acest fond de surescitare, este posibil ca si Taurii, la randul lor, sa greseasca, sa exagereze, permitand amplificarea disputelor sau justificarea criticilor formulate. Sanatatea se va resimti de urma acestui context astral prin stari de nervozitate, insomnii, dureri de cap, stres pronuntat, incapacitatea de a se linisti chiar si in urma unor administrarii unor calmante.

Pe 24 si 25 noiembrie starea lor fizica si psihica se stabilizeaza intrucatva. Par mai echilibrati sau se pot controla mai usor, depasind dificultatile cotidiene. Intre 26 si 27 noiembrie chestiunile banesti se pot acumula, faptele marunte amestecandu-se haotic cu cele importante. Atentia lor este impartita.

Administrarea banilor este complicata pentru ca nu pot stabili prioritati, toate cheltuielile, mai mari sau mai mici, avand statutul de urgenta. Nu este obligatoriu dar, faza de Luna Plina din 26 noiembrie, ce controleaza directia celor doua case ale banilor si beneficiilor materiale, poate sa le aduca o surpriza, sa patroneze un eveniment neprevazut care sa-i alarmeze pe nativi. Poate fi vorba si de informatii care indica instalarea unor blocaje pe acest segment astral.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...