Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), rastimp scurt care poate sa aduca numeroase ipostaze conflictuale legate de felul in care se deruleaza niste contracte, la felul in care pot interveni schimbari. Cele mai multe conflicte vor avea o legatura directa cu cariera, imaginea publica si cu exercitarea autoritatii; fie vor fi provocate de acestea fie, asupra lor, se vor reflecta schimbarile contextului pe baza caruia se va desfasura activitatea.

Unele modificari vor aparea brusc, aparent nemotivat, altele, doar intuite, se vor adeveri. Evolutie stranie si, deseori, in defavoarea celor implicati in procese si anchete. Atitudine ostila fata de orice schimbare, orice propunere de reformulare a unei relatii.

Atentie la factorii de conflict care se vor contura, in acest rastimp, si care pot „exploda” pe 28 ianuarie, cand va fi Luna Noua in Varsator (casa a X-a a Taurilor). Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, dorinta de a face niste aranjamente financiare sau de alta natura (avantaj, beneficiu); una dintre directii, in masura in care exista o logica in tipul de relatii ale nativului, poate privi strainatatea, in cazul altora, fiind vorba de gasirea unui cadru legal pentru a le consfinti.

Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, meditatii si consideratii pe marginea unor intamplari care i-au facut pe nativi sa ia decizii, sa imbratiseze anumite idei sau curente de opinie. Nota generala este de analiza critica, lucida a acestor atasamente mentale, intelectuale, profesionale, sociale, etc. La cele care se dovedesc a fi fost gresite, paguboase ori periculoase, nativii vor renunta, fara nici un regret.

Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), etapa importanta pentru cei care isi doresc o cariera, pentru cei care vor sa debuteze ori sa se “reinventeze”. Dorinta intensa de a infrange barierele de rezistenta in calea afirmarii lor ii pot determina pe Tauri sa ia decizii pripite, nesabuite sau disproportionate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...