Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 februarie, nativii apartinand acestui semn beneficiaza de tranzitul Lunii prin Taur. Avantajate pot fi femeile care vor manifesta tendinte indreptate spre propria persoana (preocupare pentru aspectul exterior, cosmetica, estetica, vestimentatie, ingrijire corporala).

Seara zilei de 23 le poate aduce mici contradictii, dispute sau posturi jenante in familie, intr-o relatie ce evolueaza anevoios si in care nimeni nu-l asculta pe celalalt; in planul carierei sau in dimensiunea publica se pot inregistra reactii ciudate ale anturajului ori ale unor oficiali. Ceva suna drastic, ca o punere la punct sau ca un avertisment.

Ziua de 26 februarie le poate aduce, spre multumire, un gest prietenos, o dovada de solidaritate si intelegere. Intre 25 si 27 februarie vor fi obligati sa rezolve micile chestiuni banesti cotidiene. Din dupa- amiaza zilei de 27 februarie pana in dimineata zilei de 1 martie pot traversa o perioada incetosata cu privire la schimburi de idei si informatii, la conversatii, la intalniri pasagere si scurte deplasari.

Vor avea mereu sentimentul ca ceva li se ascunde, ca nu li se spune totul, dar, la randul lor, mereu suspiciosi si agitati ca ar putea fi descoperiti, si ei vor excela in a tine sub lacat, pana in cele mai mici detalii, tot ce-i priveste. Intreaga saptamana pune un accent special, asupra fiziologiei organelor localizate anatomic in zona capului. Grijile, gandurile, obsesiile, strategiile, vigilenta si autocontrolul excesiv vor fi la originea durerilor de cap, a starilor de tensiune psihica, a nelinistii si a revoltei interioare. Cei din afara ii vor percepe care pe niste persoane care sunt mereu gata “sa dea in clocot”.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...