Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, stare de bine in prezenta unor persoane in care Taurii au incredere si fata de care manifesta admiratie. Mici confesiuni, discutii de taina, sfaturi si comuniune sufleteasca cu prietenii si cunoscutii legati prin gusturi si idealuri comune.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai dupa-amiaza, rastimp caracterizat prin agitatie, nemultumire, enervare sau “ambalare”, stari provocate de un eveniment de data recenta pe care nu l-au putut controla asa cum si-ar fi dorit sau asa cum ar fi trebuit si care a dat nastere la confuzii, erori, intarzieri. Unele situatii dezamagitoare sau care ii pun pe Tauri in alerta ar putea proveni de la locul de munca unde se anunta masuri ce privesc o reorganizare a muncii sau o reasezare salariala care, daca s-ar realiza in parametrii anticipati, nu i-ar avantaja deloc. Stare de sanatate marcata de tulburarile nervoase si, prin reflex, ale sistemului vegetativ. Insomnii, migrene, tulburari de gandire (judecata gresita, perceptii exagerate, rastalmaciri, superficialitate, neatentie). E nevoie de mult autocontrol si stapanire de sine.

Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai dupa-amiaza, nativii vor simti nevoia sa se calmeze, sa-si tempereze reactiile, sa revina la logica si ratiune pentru a cantari cu obiectivitate realitatea din jurul lor.

Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, problemele banesti vor deveni prioritare, mai ales ca, din 20 mai, Soarele va intra in casa a II-a a veniturilor obtinute din munca sau efort personal iar din 25 mai (ora 23:31′) acest sector va primi si influxurile fazei de Luna Noua in Gemeni, care impreuna cu Marte, va contura un peisaj astral dinamic, intens, solicitant sau chiar dramatic pentru cei care au, pe harta nasterii lor, mai multe planete in semnul Gemenilor.

Din 26 mai se contureaza divergente pe teme financiare si de interes material.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...