Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

20 si 21 iunie sunt doua zile incarcate energetic drept care, din cauza lor, vor iesi scantei in familie. Taurii pot face o mica (sau chiar o mare) criza de autoritate, de orgoliu, invocand o serie de precepte morale care trebuie sa fie respectate sau care au fost incalcate, vor invoca o serie de reguli de conduita sau de comportament adecvate in anumite situatii si care, prin incalcarea lor, li se par o ofensa adusa lor.

Vor incerca sa reinstaureze ordinea si disciplina in casa lor dar si a rudelor. In aceiasi perioada, Soarele va intra in casa a III-a a relatiilor cu vecinii, fratii si cunoscutii ocazionali, fata de care nu vor face figura unor persoane ingaduitoare. Din 24 iunie, in acelasi sector, va incepe sa opereze tranzitul planetei Marte care le va da o combativitate iesita din comun.

Pentru cateva saptamani, impulsurile celor doua planete – Soare si Luna – vor fi favorabile celor care invata, care vor da dovada de staruinta, de memorie buna, de capacitate mare de acumulare a cunostintelor, de atentie la detalii, ipostaze comportamentale benefice inaintea oricarui examen. Pe 22, 23 si 24 iunie dimineata, Taurii incep sa masoare si sa cantareasca sentimentele si zambetele celorlalti si sa scormoneasca dupa motivele ascunse ale acelora.

De aceea, cautarea “nodului in papura” in relatiile parinti/copii sau intre cei ce se iubesc este suficient cat sa le complice existenta. Pe 24 iunie dupa-amiaza si, in continuare, pe 25 si 26 iunie, obositi de atatea “interventii”, nativii vor dori sa se odihneasca sau sa se distanteze de cei cu care s-au tot ciondanit in ultima perioada, mai ales ca durerile de cap si starile generale de indispozitie ii vor obliga sa se ocupe si de ei.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...