Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cea mai buna veste: au scapat, din 23 decembrie, de prezenta planetei Saturn, care le-a ravasit casa a VII-a, a relatiilor parteneriale sau contractuale.

De acum incolo, pentru o buna perioada de timp, Taurii vor putea sa construiasca ceva real sau util, in relatiile pe care le patroneaza aceasta casa. De asta data insa, rapiditatea si eficienta acelor demersuri va fi in directa legatura cu zestrea cu care vin din nastere. Saturn va intra in casa bunurilor dobândite prin mostenite ori prin alte gesturi consfintite de acte legale. Un loc important, in acest joc secund, il vor avea si institutiile.

De Craciun pot fi “impinsi” in fata (mai mult fara voia lor) pentru a rezolva o chestiune (intr-o situatie de criza) sau pentru a inlocui ori sustine pe cineva. Este momentul celor tineri, in plina afirmare: ceva de tipul scenariului binecunoscut: actorul principal se imbolnaveste, cineva trebuie sa-i tina locul, prilej pentru cel din urma de afirmare spectaculoasa.

Pentru persoanele mature sau aflate la o vârsta respectabila se pot crea, intreaga saptamâna, situatii favorabile regretelor, renuntarii, dezamagirii, observarii resemnate a unei realitati de care se detaseaza si asupra carora, in mod public, nu fac comentarii. Iau decizii, insa. Persoanele care traverseaza o etapa de criza existentiala se pot hotari sa plece din tara, sa-si schimbe meseria sau sa rupa o serie de conditionari exterioare care i-au blocat.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...