Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 20-26 August 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), se contureaza discrepante intre nativi si prieteni sau cunoscuti. Taurii nu se vor simti la fel de bine in preajma unor persoane de care erau apropiati mai inainte sau cu care intretineau activitati comune recreative, de compensare si de dezvoltare personala. Nici relatiile sentimentale nu vor fi mai limpezi, mai ales dupa 22 august, cand Soarele se va alatura planetelor din casa a V-a care vor face opozitii la planetele din Pesti si cuadraturi la cele aflate in tranzit prin Sagetator. Desi, Fecioara este frumos aspectata, prin cei doi Benefici in tranzit, totusi, se vor naste numeroase ipoteze care vor limita respectivele relatii la strictul necesar sau vor pune intre ele o pauza de comunicare.

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, agitatie, aparent nemotivata, stres nocturn, iritare. Unii pot face mici crize de nervi sau de manie, ripostand brutal fata de oricine le sta, in viziunea lor, in cale.

Pe 23 si 24 august, situatia se va tempera simtitor, nativii revenind la o stare de normalitate, dovedindu-se apti sa treaca prin micile incercari de viata cu tenacitate si cu rabdare. Relatiile conjugale sau de afaceri pot cunoaste sincope provocate chiar de catre Taurii care vor deveni banuitori, nu vor avea incredere in nimeni si vor vedea peste tot tradari. Uneori, insa, vor avea dreptate si nu va fi vorba doar de o parere subiectiva. In acest caz, conflictele deschise nu vor putea fi aplanate simplu si repede.

Intre 25 si 26 august, preocupari si schimburi de idei, de informatii pe teme banesti, in plan restrans, sau financiare, in planul afacerilor. Cei care desfasoara activitati in strainatate sau cu si prin intermediul unor persoane si institutii din afara granitelor, se pot confrunta cu ingradirile legislatiei in domeniu din respectivele tari ori cu constrangeri pentru care vor face efortul sa le rezolve.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...