Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, unii nativi se vor lupta cu ideile care se dovedesc a fi adevarate bariere in calea progresului personal, profesional sau social. Unii inca nu au inteles prea bine despre ce e vorba, altii, care s-au trezit la realitate, nu stiu ce sa puna in locul lor, evenimentele luandu-i oarecum pe nepregatite. De aici si teama de a actiona in necunostinta de cauza, ceea ce lor, firi cumpatate, li se parte un risc prea mare pentru a si-l asuma sau chiar un comportament hazardat.

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, premizele socio-profesionale sunt puse intr-o ecuatia dificila de conditionarile care vin din partea rudelor (mai ales a parintilor) si care ii pun in dificultatea de a lua decizii in deplina libertate de actiune si constiinta.

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, relatiile cu prietenii si cei dragi vor fi in prim-planul atentiei lor, mai intai din perspectiva opozitiei Soare/Neptun, apoi din cauza Lunii Pline, din 6 septembrie, care se va produce pe axa caselor V-XI si care le va radicaliza sentimentele si reactiile, facandu-i sa se exprime clar si raspicat chiar daca, unora, nu le va placea nici tonul nici continutul afirmatiilor rostite. Al treilea factor astral, va fi planeta Marte care, din 5 septembrie a.c., va tranzita zodia Fecioarei si-i va transforma pe nativi in niste persoane care vor masura umbra visului si vor cantari greutatea surasului. Aceasta manie a preciziei si a concretului le poate fi insa de folos celor care se afla in stadiul de a finisa si a aduce ultimele corecturi unui proiect artistic.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, Taurii ar putea fi obositi, nervosi, lesne iritabili. Intreaga saptamana, gandurile si preocuparile lor vor fi axate pe posibilitatea de a valorifica niste oportunitati si de a-si spori averea prin inteligenta administrare a casei, a patrimoniului sau a averii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...