Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Doar daca nu vor dormi, in noaptea de 19 septembrie, Taurii vor reusi performanta de a se certa si de a face crize de gelozie partenerului.

Restul zilei de 19 septembrie, precum si urmatoarele doua zile (20 si 21) se mobilizeaza sa puna in ordine acte, documente de mai mare sau mica importanta financiara. Din 21 septembrie (ora16) si pana pe 23 septembrie (ora 21) nativii se simt mai bine, sunt mai siguri pe ei, mai dispusi sa abordeze, fara trac, o serie de chestiuni complicate, nemultumitoare sau dureroase din viata lor, astfel ca o serie de calcule pe care le fac sau de planurile pe care le pun la punct sunt logice, practice si de bun simt.

Uneori, aceasta dorinta de a actiona corect si “la obiect” se extinde si asupra sectorului sentimental unde, ordinea in ganduri, inseamna mai degraba mai putina emotie, mai putina slabiciune si mai multa luciditate. Din seara zilei de 23 septembrie pana la sfarsitul zilei de 25 septembrie, ei vor fi plini de intentii novatoare.

Vor sa schimbe o serie de detalii din viata si activitatea lor publica, vor sa anihileze un discret factor de opozitie si sa indeparteze nesansele. Depinde de viata si biografia fiecaruia dar, unii vor fi uimiti sa afle ce a facut (sau face) un membru de familie, ceea ce, nu doar ca ii nemultumeste, ci le afecteaza imaginea sau autoritatea.

Soarele se va alatura posturilor astrale din casa a VI-a si ii va pune sa treaca prin frecvente oscilatii ale starii de sanatate, din categoria celor greu de diagnosticat (“acu’ mi-e rau, acu’ mi-e bine, oare ce-o fi asta?!”). Marte ii va obliga, din 25 septembrie, sa devina categorici intr-o chestiune de educatie a copiilor sau de evolutie a unei relatii sentimentale. A nu se face pariuri si a nu se participa la jocuri de noroc pe 25/26 septembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...