Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, se anunta o perioada plina de pericole, tensiuni, conflicte deschise pe mai multe planuri existentiale: cel personal, cel familial, cel partenerial, de afaceri si procesual si cel privitor la cariera.

Teoretic, conflictele pot izbucni oricand, plecand de la un fapt de viata marunt si antrenand sectoare importante de activitate si amplificandu-se spectaculos, de la o ora la alta, prin mecanismul pe care il declanseaza. Nota obisnuita este de surpriza, de bruschete.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, nativii vor face tentative de stabilizare afectiva, evitand sa se implice in chestiuni sufletesti al caror efect emotional ii pot destabiliza. Persoanele care nu se vor confrunta cu acest tumult vor avea ragazul sa mediteze asupra unor proiecte profesionale, pot avansa, incet dar sigur, pe calea unei limpeziri interioare: la capatul acestor zile de analiza, vor sti ce vor, ce pot si cum trebuie sa procedeze.

De la sfarsitul zilei de 21 noiembrie, Soarele va tranzita casa a VIII-a a bunurilor materiale si beneficiilor rezultate din acte caritabile si generoase ori sprijin de la institutiile statului (burse, stipendii, inlesniri de plata, ajutoare, etc.). Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, problemele legate de locul de munca se vor rezolva greu sau vor dura, cu atenuari si reveniri in forta, pana la sfarsitul lunii iulie 2017.

Atentie sporita in jurul datei de 25 noiembrie cu privire la o oferta de munca ce presupune stramutarea in alt oras sau in alta tara ori schimbarea radicala a modului de viata. A se evita un raspuns grabit; acceptarea trebuie facuta dupa o cercetare atenta ce necesita timp. Nota generala a saptamanii este data de nelinistea interioara care poate imbraca forme diferite in functie de varsta si tablou clinic general; a nu se intra in panica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...