Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 19 – 25 Martie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 19 – 25 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 20 martie, Taurii se vor ocupa de problemele casnice si domestice. Intre 21 si 23 martie dimineata, stabilitatea relatiilor afective este subrezita de valurile care lovesc cu putere in peretii sufletului. Cu putine exceptii, chiar si Taurii cei mai indiferenti la furtuna emotiilor din jurul lor, se vor lasa cuprinsi de acest moment care ii va obliga sa se gandeasca altfel, dar nu neaparat mai adecvat, la copii, la o persoana draga.

Cei doi benefici se vor afla in opozitie, permitand contradictiilor interioare sa le zdruncine o convingere, un interes sau o intentie. Context delicat si pentru cei care desfasoara activitati de creatie sau interpretative, nativii putand trece printr-o “criza de creatie”.

Intre 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si 25 martie, Taurii vor trai sub influenta fazei de Luna Plina si a eclipsei de Luna ce vor avea loc pe 23, la ora 14, si care le vor solicita din plin axa celor doua case ale sanatatii.

Va fi vorba de o fluctuatie a starii de spirit pe care o vor resimti, intr-un chip cel putin deranjant, chiar si persoanele mai rezistente, care nu pareau, pana mai ieri, vulnerabile in fata acestor impulsuri astrale si care se vor confrunta cu neliniste, agitatie, nervozitate.

Felul in care vor gandi, vor intelege, vor procesa informatiile si vor raspunde stimulilor externi va fi grevat de inconstanta, bruschete, nerabdare. Solicitate vor fi toate organele localizate in zona capului, sistemul renal si urinar. Pe un alt plan, unele persoane pot trece prin momente de panica legate de felul in care se contureaza viitorul lor la locul de munca sau soarta insesi a institutiei unde activeaza.

In aceste zile pot iesi la iveala intentiile si manevrele ascunse ale unor persoane care au o pozitie de conducere in aceste structuri. Regimul banilor precum si patrimoniul lor poate suferi modificari, survenite pe fondul nevoii de a rezolva repede o plata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...