Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 20 decembrie Taurii vor fi motivati nu de una ci de mai multe tendinte de emancipare, de actiune. Au initiativa. Iau tot felul de decizii in forul interior privitoare la felul in care isi doresc sa actioneze.

Multe dintre aceste decizii suna mai degraba ca un angajament alimentat si de pragul psihologic al sarbatorii importante de Craciun sau a Anului Nou ce urmeaza. Isi vor face lor insisi promisiuni care privesc o schimbare existentiala.

Intre 21 si 22 decembrie sentimentele vor fi temperate iar trairile lor se vor remarca prin stabilitate, logica si bun simt. Intre 23 si 24 decembrie, fireste ca in realitate fiecare va cheltui cat isi va permite, dar tendinta generala astrala este de oarecare dorinta de risipa, de extravaganta.

Tuturor le-ar place sa faca cumparaturi si cadouri generoase mai mult din dorinta interioara de a-i impresiona pe cei din jur. Unii vor reusii, altii vor regreta ca trebuie sa se limiteze la un vis frumos si la cumpatare. Pe 25 decembrie nu vor fi cu deosebire vorbareti sau exuberanti. Peste unii se va asterne solemnitatea momentului in timp ce altii vor fi patrunsi de valorile crestine, de cele sfinte mai mult decat de latura festiva si de jubilatia culinara.

In aceasta perioada se produce Luna Plina in Rac, chiar pe aceasta casa a comunicarii care le va taia elanul de a vorbi despre sine, de a se exprima. Vor prefera sa fie niste observatori atenti ai celor cu care intra in contact si ai evenimentelor care au loc.

Sanatatea este vizata intreaga perioada analizata, cu accente speciale pe 19/20 si, apoi, pe 25/26 decembrie dar, in ambele cazuri, mai putin afectata va fi latura organica si mai mult cea psihica, cu impact asupra dinamicii mentale. Nota obisnuita va fi de oboseala, pe care vor fi tentati sa o puna pe seama agitatiei din ultimele zile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...