Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 19-25 August 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 19 august, nativii vor avea impresia ca unele subiecte sau afirmatii care vor aparea intr-un dialog sunt provocari la adresa lor ori critici mascate, motiv pentru care, iritati de situatie, fie vor adopta o tacere ostila, fie se vor napusti cu o ploaie de argumente, expuse dezordonat care nu vor lamuri situatia.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, demersuri, initiative, insistente pentru a rezolva o problema de familie, locativa sau patrimoniala esentiala. Taurii s-ar putea confrunta si cu presiunea unui termen-limita care se apropie vertiginos si care ii “baga in viteza”.

Pe 21 august se va forma aspectul de Luna Noua in Leu care va influenta casa a IV-a a legaturilor cu trecutul prin intermediul inaintasilor (educatie, mentalitate, traditie, obiceiuri, datorii morale fata de familie), care contribuie la construirea identitatii personale. Tot atunci se va produce si o eclipsa totala de Soare care le-ar putea dezvalui nativilor aspecte de viata nestiute despre parintii, bunicii, inaintasii lor care vor avea un ecou puternic in constiinta lor, determinandu-i sa accepte sau sa respinga o situatie ori relatia cu persoana in cauza.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, unii vor simti nevoia sa-si limpezeasca o relatie afectiva, sa se stabilizeze intr-o “poveste”; dar nu va fi vorba de o latura romantica ci de una pragmatica, lucida, nascuta din dorinta de a face ordine in sentimente. Indoiala si reticenta ii va face sa revina de mai multe ori asupra unor evenimente din trecut pentru a le descifra rostul.

La inceputul zilei de 23 august, ora 00:21′, Soarele va intra in zodia Fecioarei si va deveni un aliat pentru cei care desfasoara activitati de proiectare, design, constructii, amenajari interioare. Intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august efort de a-si “tine firea” la locul de munca. Enervari si scurte perioade de dizarmonie interioara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...