Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, amestec de stari de spirit provocate de alterarea dialogurilor care ameninta sau chiar degradeaza relatiile intre soti si/sau partenerii de orice natura. Faza Lunii Noi din 18 noiembrie, care va avea loc in Scorpion, va introduce elemente noi, in general dificile si captusite cu multe necunoscute, cu pericole si intentii ascunse, cu riscuri neidentificate. Posibile scene de gelozie in unele cupluri, certuri care pleaca de la reactii egoiste, individualiste ori de la sentimente exacerbate.

Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, preocupari legate de intocmirea unor acte oficiale, de nevoia de a intra in legalitate cu privire la statutul unor bani si/sau bunuri, discutii si consultari pe chestiuni de metoda cu privire la eventualele avantaje materiale ce i-ar reveni nativului prin diligenta unor persoane sau institutii.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, este posibile ca nativilor sa le treaca prin minte ganduri care, in loc sa limpezeasca o chestiune, mai mult o complica, prin constientizarea unor limite, neputinte, interdictii, eventuale drumuri fara iesire. Circumspectie, tristete, reticenta, renuntare, abandonarea unor idei si proiecte ce nu mai par actuale sau utile.

Pe 22 noiembrie, la ora 05:05′, Soarele va intra in zodia Sagetatorului si va incepe sa tranziteze casa a VIII-a, deschizand perspectivele unor demersuri utile si corecte in regimul banilor si bunurilor.

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, nativii vor trebui sa supravegheze evenimentele care se deruleaza si care le pot leza, intrucatva, statutul social sau autoritatea publica. Atentie la propunerile care li se vor face si care ii pot tenta prin perspectivele care s-ar putea deschide in avantajul evolutiei lor profesionale dar care pot ascunde prea multe riscuri ori capcane greu de identificat pe moment.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...