Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 martie, pana la ora 05:00′, posibile situatii conflictuale in cuplu sau intre partenerii de afaceri. Stare interioara incarcata de nemultumire care-i face pe Tauri “sa fiarba” de revolta. Momente dificile cand nativii pot “turna gaz peste foc”.

Intre zorii zilei de 18 martie si 20 martie, pana la ora 17:30′, tendinta de a da un curs normal, legal sau corect relatiilor financiare, banesti sau materiale cu alte persoane. Din 20 martie, ora pranzului, Soarele va intra in zodia Berbecului si se va alatura celorlalte trei planete aflate deja acolo in tranzit, incarcand casa a XII-a a cerului lor astral cu enervare si intoleranta. Nerabdarea, stresul si agitatia ii vor face sa actioneze impulsiv, disproportionat sau chiar in detrimentul lor.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, tendinta astrala de temperare a reactiilor si trairilor interioare va fi contracarata de provocarea planetei Marte, care care se afla in tranzit prin Taur; ea va accentua ambitia si ostilitatea fata de orice sfat, model sau sugestie venita din afara. Subiectivismul si individualismul vor fi la cote mari.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, trairi, emotii si perceptii provocate de ecoul unor afirmatii facute la adresa lor sau al unor critici indreptate explicit impotriva lor. Moment al tensiunilor intre ei si persoanele cu care se intersecteaza in procesul muncii, al colaborarii sau al unor activitati publice. O provocare de moment le va pune rabdarea la incercare. Nota generala a saptamanii va fi data de axa celor doua case ale sanatatii unde se identifica o mare suprasolicitare a functiilor cerebrale si renale dar si o modificare a proceselor psihice care pot capata, in functie de varsta si tablou clinic, aspectul unei depresii sau al unei crize interioare, imprimand comportamentului lor trasaturile unui razboi cu toata lumea.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...