Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), discutii care nu fac placere cu partenerul de viata sau cu asociatii, conflicte marunte intretinute si de o parte si de cealalta prin cuvinte care ustura sau prin sicane si ostilitati vadite. Taurii vor dori sa demonstreze ca au dreptate cu orice pret.

Pe 18 februarie, Soarele va intra in casa prietenilor si ii va face sociabili si placuti ori generosi fata de o serie de cunoscuti si apropiati. Pentru aproximativ o luna se vor simti bine in compania prietenilor cu care au afinitati comune.

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), intentia de a da un curs corect sau legal demersurilor in vederea unui castig material sau banesc.

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora19:18′), etapa in care unii nativi vor simti nevoia de a-si limpezi gandurile, de a face “curatenie” in constiinta lor prin eliminarea principiilor care nu mai corespund realitatii. Alteori, Taurii vor constata ca nu tot ceea ce-si doresc este posibil sa fie realizat cu metodele folosite pana acum, de unde si nevoia de a-si schimba atitudinea fata de un scop sau un ideal, de a schimba felul de a actiona desi, util ar fi, sa supuna unei analize atente si obiective felul in care s-au atasat de unele premize de viata care acum au mai degraba profilul unei cramponari de trecut.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, este posibil ca pe unii sa-i deranjeze felul in care se vorbeste despre ei. Nota generala a saptamanii o vor da cele planetele care traverseaza zodia Berbecului si care ii vor incarca pe multi dintre subiecti cu patima, “foc la inima”, revolta, dorinta de revansa sau enervare din cauza faptului ca nu pot depasi niste limite si infrange niste bariere de viata personala, sociala si/sau profesionala; alte motive de nemultumire pot fi provocate de disfunctionalitatile de la locul de munca sau in legatura cu o activitate platita.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...