Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie ce scapa in cea mai mare parte de bombardamentul astral la care au fost supusi, multa vreme, dinspre casa a XII-a si planetele ce au tranzitat-o. Ultima incercare, Luna Noua din ziua de 18 aprilie, pare a fi “ultimul cartus” care se indreapta spre ei, dinspre acest sector. Apoi se trage cortina.

Din 20 aprilie, vor avea Soarele de partea lor si vor incepe sa se simta mai bine, mai in forma, chiar daca, in mod concret, nu se schimba ceva. Cele trei planete care le vor tranzita casa I vor lucra in avantajul lor (Mercur pana pe 1 mai, Marte pana pe 11 mai si apoi Soarele pana pe 20 mai). Intre 21-23 aprilie sunt posibile discutii cu privire la bani, mici castiguri sau solutii pentru a se “face” bani. Cele doua trigoane regale care se fac pe semne de Pamant cu concursul unor malefici, privesc casele I, V si IX, nefiind exclusa o interventie astrala de natura sa intunece relatiile afective sau relatiile cu copiii.

Cei maturi se pot lupta cu plictiseala, enervarea sau dezabuzarea in sectoare ce privesc sufletul, constiinta sau trairile interioare. Dorinta lor de reasezare personala este precumpanitoare in aceasta perioada drept care orice tulbura aceste ganduri si analize este privit ca un element nedorit, destabilizator care complica starea de fapt. In principal, Taurii fac efortul de a ramane lucizi, de a actiona pragmatic sau eficient; ei au nevoie de certitudini nu de aburii sentimentelor.

Un astfel de moment caracterizat prin rigiditate si refuz al piruetelor mentale, se instaleaza intre 23 aprilie dupa-amiaza si dimineata zilei de 25, transformandu-i in niste persoane despre care cei din preajma vor afirma: “azi nu se poate discuta eu el/ea”.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...