Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 17-23 Septembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 17-23 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), ganduri referitoare la felul in care ar trebui sa pastreze sau sa apere o relatie utila lor.

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), perioada de framantari pe diverse teme; motivele de ingrijorare sunt multiple: ele pot fi provocate de soarta actualului lor loc de munca, alteori poate fi vorba de sanatate.

Din 22 septembrie, Soarele va tranzita casa a VI-a a Taurilor ceea ce, in sine, va fi un fapt pozitiv. Vor avea mai multa energie, vor putea depasi o stare generala proasta a organismului. De la sfarsitul saptamanii se vor pune premizele unor chestiuni care tin de acte oficiale, legalitate in ce priveste slujba sau sanatatea (de exemplu, aprobari pentru bani in vederea unor tratamente sau operatii, demersuri legale, pentru o interventie in strainatate, etc.). Teoretic, lucrurile ar trebui sa aiba o evolutie favorabila.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), se pot reedita conflictele sau motivele de enervare ale unei situatii care i-a mai adus in aceiasi stare cu niste saptamani in urma. In casa relatiilor parteneriale, pe 23 septembrie, va intra planeta Venus care va patrona zazania si va amplifica invidia si gelozia de ordin profesional sau sentimental a unor rivali sau chiar a unuia dintre soti.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), se pot intensifica motivatiile interioare si personale cu privire la evolutia unei situatii banesti din punct de vedere financiar, legal sau oficial/institutional.

In a doua parte a zilei de 23 septembrie, nativii vor incepe sa resimta stari apasatoare, de revolta sau nemultumire fata de prieteni sau fata de partenerul de afaceri, de viata, de proiect; multe nu le convin la acestia si multe ii deranjeaza, dar, pentru moment, prefera sa nu le dea glas.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...