Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie intentiile lor sunt oneste, corecte intr-o directie de viata menita sa le faciliteze un avantaj material dar se ridica si o serie de conditionari negative ce provin, de la caz la caz, de la copii, de la persoana apropiata lor sufleteste, de la prieteni si cunoscuti.

Intre 19 si 20 octombrie nativii vor avea tendinta de a fi rationali, logici, manati de un spirit matematic pentru a-si pune in ordine gandurile, trairile sau impulsurile emotionale. Vor face efortul sa-si pastreze cumpatul si sa ramana lucizi in fata unor provocari ce provin mai cu seama din sectorul munca/colegi/ sefi/ sarcini de serviciu sau in legatura cu o problema de sanatate.

Intre 21 si 23 octombrie dimineata, intentia lor este sa faca un pas esential in profesie sau intr-un context social in care activeaza. Uneori, ei forteaza nota, alteori fac efortul de a se face remarcati, de a fi “vazuti”. In ziua de 23 octombrie, dupa ora 8 dimineata, vor simti nevoia sa se afle intr-o companie placuta, sa aiba parte de caldura sufleteasca, de comuniune de ganduri si armonie ori doresc sa se intalneasca cu cineva de la care sa ia aminte, prin sfat sau exemplu personal, intr-o chestiune pe care nu sunt in stare, pe moment, sa o abordeze, cu propriile puteri, in modul cel mai indicat.

Din 23 octombrie, se ridica probleme afective amestecate, disonante in care impacarile sau cedarile alterneaza cu conflicte si ambitii personale. Pe casa a V-a, locuita de Fecioara, se acumuleaza tensiuni ce conduc, deseori, la confruntari de opinii si interese care pot altera relatiile dintre parinti si copii sau intre cei implicati intr-o relatie sentimentala.

Cei doi Benefici se afla in aceasta casa dar ei nu pot functiona in varianta pozitiva pentru ca Jupiter, in relatie cu Marte, da numeroase note stridente si-i provoaca spre gesturi si initiative neinspirate in plan relational.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...