Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie, posibile intalniri placute cu prietenii. Schimbul de impresii, de opinii, consultarile si sfaturile pe care le vor avea Taurii cu persoanele pe care le simpatizeaza si in care au incredere vor evolua corect, util lor sau le vor da satisfactii de natura spirituala si emotionala.

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, preocuparile curente, numeroasele incurcaturi care nu mai depind de vointa nativului ii pot destabiliza chiar si pe Taurii rezistenti. Oricate exercitii de stapanire de sine vor dezvolta acestia, oboseala si epuizarea ori senzatia de hartuiala nu-i va parasi. Dialogurile profesionale se vor complica iar Taurii vor adopta atitudini radicale, intransigente.

Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, starea lor generala se va ameliora, acestia regasindu-si placerea de a trai, calmul si capacitatea de a aborda, metodic si cu spor orice problema.

In dimineata zilei de 21 iunie (ora 07:25′), Soarele va intra in zodia Racului si va incepe sa-si exercite influenta asupra casei a III-a a deplasarilor de scurta durata sau pe distante mici si asupra informatiilor primite ori a ideilor exprimate public. Etapa, care va dura o luna, nu va fi dintre cele usoare pentru acesti nativi care vor avea tendinta sa devina secretosi, discreti, tacuti si chiar suspiciosi cu privire la orice provocare verbala. In aceiasi zi, tot in zodia Racului, va intra si Mercur, planeta care patroneaza calatoriile si exercitiul verbal in varii ipostaze.

Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′, acestor ipostaze astrale li se va adauga influenta Lunii (in postura de Luna Noua in dimineata zilei de 24 iunie) si care, alaturi de Soare, Marte si Mercur, va accentua posibilitatea acumularii de cunostinte prin invatare si prin memorare dar va subrezi capacitatea de exprimare verbala, atenuand spontaneitatea si oralitatea.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...